NY SÆSON 2018/2019 ER ÅBEN FOR TILMELDING!


TILMELDING
For os er fleksibiliteteten i højsædet, derfor har du også mulighed for at tage en prøvetime før du tilmelder dig til et af vores forløb. Skolen er åben alle arbejdsdage fra kl.10 til kl.18. INGEN BINDING - Tilmeldingen er kun bindende for en kvartal ad gangen - ikke for hele året, som normalt på de fleste andre musikskoler.


SÆSON 2017/2018
Nye elever kan løbende tilmeldes hele sæsonen. Der er begrænset antal pladser, ved fuldt bookning kommer du på venteliste - og bliver kontaktet så snart der er plads. Undervisningen foregår fra d.18. august til d.29. maj - i alt 40 undervisningsuger. Hvis du melder dig midt i kvartalet betaler du kun for de undervisningstimer der er reelt tilbage i denne kvartal!

1. kvartal - starter d.15.august 2018. Betalingstermin 1 august.
2. kvartal - starter d.27. oktober 2018. Betalingstermin 1 oktober.
3. kvartal - starter d.19.januar 2019. Betalingstermin 15 december. 
4. kvartal - starter d.30. marts 2019. Betalingstermin 1 marts.

Sommerundervisning (5.kvartal) er mulig fra d.8.juni - efter aftale. 

Juleferie: 22.december til 4.januar. 
Påske, pinse og andre helligdage: timer afholdes eller flyttes til andre tidspunkter - efter aftale.


PRISER - ENE-UNDERVISNING (1-1)
Vi tilbyder eneundervisning i akk. og el. guitar, sang, elbas, klaver, kontrabas, trommer, perkussion og sanskrivning. Se flere detaljer under Musik fagTimepris 500 kr for 60 min.

- 1 time hver anden uge - 2500 kr pr. kvartal/rate (5 gange 60 min)
- 1 time hver uge - 5000 kr pr. kvartal/rate (10 gange 60 min)

Faste vs. fleksible undervisningstider 
Der er to muligheder:
1. Du kan vælge fast tid - enten hver eller hver anden uge. Og så kan i selvfølgelig bruge aflyste timer hvis i aflyser i god tid (24 timer) - så jeg ikke mister min tid, men kan nå at bruge den aflyste timeslot til andre elever. 
2. Du kan vælge en fleksibel klippekortsordning - så aftaler vi ledig tid fra gang til gang - kun en gang frem, dvs. i kan ikke regne med en bestemt fast ugentlig tid.

Fleksibilitet
Tider erstattes ved aflysning i god tid - til forskel fra de fleste andre musikskoler! 
Vores bookingsystem har en puljeordning, som giver mulighed for at få erstattet timer aflyst pga. sygdom eller andre uforudsete handlinger som vi alle kan være udsat for. Erstatningstimer skal bruges indenfor et indeværende undervisningsår.

Puljeordningen
Ordningen forudsætter at alle aflysninger foregår i så god tid som muligt, så andre elever som har aflyste timer pga. sygdom, får mulighed for at få erstatning for disse. På den måde udnyttes de tomme timer/huller som løbende opstår pga. aflysninger. Derfor er det i hver elevs eller forælders egen interesse at fortælle skolen om hver aflysning i så god tid som muligt - så andre elever kan få glæde af at få erstatningstimer efter overstået sygdom osv. Puljeordningen administreres af skolen og fungerer efter først-til-mølle princippet, hvor alle elever interesseret i ekstratimer eller erstatningstimer får direkte besked fra skolen - enten via SMS eller mail.

Forretningsbetingelser
Her kan du læse vores almindelige forretingsbetingelser.

CVR - 17868179