Vores skole tilbyder sammenspil for både børn og voksne - i alle aldre.
Vi sætter hyggelige rammer for jer - hvor i bestemmer tempoet - og fører jer trygt igennem jeres eget undervisningsforløb :)

Familiesammenspil
- Er i nygift eller har i lige haft sølbrullup - eller noget midt imellem? Har i prøvet alt i jeres samliv - undtagen at spille sammen? :)
- Er det søskende der vil spille sammen på to forskellige instrumenter?
- Er det forældre vil spille sammen med deres børn?

Vi sammensætter forløbet specielt til jer sådan at vi starter med instrumental undervisning og går videre til sammenspil så hurtigt som muligt, så undervisningen bliver så sjov som muligt. Det er dejligt at bringe musikken ind i familien - som en ny måde at være sammen på, at lege sammen og at være der for hinanden. Lad os lege - det bliver sjovt!

Vennesammenspil
- Er det to eller tre venner som elsker musik og gerne vil spille sammen?

Vi sammensætter forløbet specielt til jer sådan at vi starter med instrumental undervisning og går videre til sammenspil så hurtigt som muligt, så undervisningen bliver så sjov som muligt. Og at spille sammen er det sjoveste for de fleste :)

Banddoktor
- Er det et band som er lige startet op og vil gerne have hjælp med musikken og med sammenspillet, måske kombineret med lidt instrumentundervisning?
- Eller er det et band som har spillet længe men vil have inspiration til at komme videre, undgå klichéer, få en vitaminindsprøjtning af nye idéer, nye grooves, ny måde at spille på?


Vi sammensætter forløbet sådan at alle spillere føler sig godt tilpas hver for sig - og sammen. Underviseren kan spille de fleste almindelige instrumenter på et niveau, hvor hver kan få både gode råd om instrumenternes musikalske rolle og hjælp med teknikken. Altsammen for at få det til at lyde fedt - og få glæde og inspiration af musikken! Kontakt mig for en god pris.

Elevudtalelser
Her kan du læse udtalelser fra elever.