Jeg er en musikalsk sjæl
født i Moskva, Rusland i 1966 . Jeg har en guitar- og sangeruddannelse fra Moscow School of Jazz. Kom til Danmark i 1989 i forb. med gæsteophold som jazz-rock sanger ved Det Rytmiske Musikkonservatorium i København. Jeg har været medlem af Dansk Musiker Forbund i snart 20 år.

I årenes løb har jeg spillet og komponeret forskellig musik - fra strygekvintetter med musikere fra DR Symfoniorkestret, funky arrangementer med WonderBrazz til mine egne fortolkninger af klezmer og Cornelis Vreeswijk viser. Min musik er en kryds mellem flere forskellige stilarter, som jeg har truffet på min vej - læs interview her.
Jeg er sanger og sangskriver med en række indspilninger, som kan høres og købes forskellige steder på nettet og på iTunes, hvor jeg har været heldig at spille med Danmarks bedste musikere som Klaus Menzer, Hugo Rasmussen, Jacob Fischer og andre.

Jeg er også opfinder, og har opfundet en helt ny guitar spillestil,
og to nye guitar-typer som jeg anvender i min live performance.

Lang erhvervskarriere bag mig som konsulent, forretningsudvikler og projektleder i den danske telekom branche, embedsmand under Finansministeriet, og ejer af selvstændig virksomhed i oversættelsesbranchen. Uddannet ingeniør M.Sc i telekommunikation fra Moskva's Tekniske Universitet (1989), suppleret med en IPMA-C certficering i projektledelse (2009). Jeg har erfaringer med procesforbedring, konceptudvikling, strategi og visionering. Læs mere på min LinkedIn hjemmeside.

Vild med tennis!
Min passion for spillet indebærer også interesse for forbedring af læring. Med baggrund i min egen holistiske tilgang til livet har jeg har lavet min egen system, som er rettet imod forbedring af personlige præstationer. Læs mere her.

Foredragsholder

Om peak performance både med hovedet og hjertet. Foredraget hedder "Peak performance - stille og roligt" og handler om helhedsorienteret udvikling af personer og teams. Det kan afholdes både som en inspirerende indslag for ledelsen i en sportsklub, som workshops for trænere, coaches, teams - men også for alle andre som er interesseret i helhedsorienteret tankegang. Vi fortæller om enkelte strategier for forøgelse af performance - uden negative stress-påvirkninger! Læs mere her.

Om kreativitet og innovation for virksomheder, grundet min interesse for de kreative processer, der ligger bag såvel det kunstneriske arbejde og det udviklende arbejde i erhvervslivet. 

Det er et musikalsk foredrag, hvor vi drøfter kreativitetens og innovationens forskellige aspekter, synger selvskrevne sange, som illustrerer foredragets pointer, og fortæller sjove historier om vores egne oplevelser med kreativitet og innovation.

Foredraget skræddersys til hver enkelt lejlighed, f.eks. ledelse og projektledelse i innovative projekter eller personlig udvikling via kreativitet. Læs mere på www.standinginnovation.dk.

Om nødvendigheden for at holde pauser
Den hedder "Have a break.. don't have a KitKat" :-)
Læs mere i mit blogindlæg her.